I lalo o le si'osi'omaga fa'atauvaga fa'ava-o-malo, e fa'afeiloa'ia e meafaigaluega a le kapeneta le vaitau tu'ufa'atasiga tele

I le lalolagi tauvaga siosiomaga, alamanuia tupe faavae o se isi autu o alamanuia faagaioiga ina ia maua ai le tulaga lelei faatauva ma faaleleia le tulaga faatauva. o lo'o fa'atupula'ia le felagolagoma'i o le fefa'asoaa'i o puna'oa i le va o atina'e.

O le a faʻateleina le faʻalauteleina o pisinisi

O nai tausaga na sosoo ai o le a avea ma vaitaimi faate'i maualuga saoasaoa o alamanuia meafaigaluega, o lenei ituaiga o le saoasaoa maualuga faate'i aumaia le taunuuga tuusao o le taitai atu i le tulaga o loʻo i ai nei o polarization i le tolauapiga o meafaigaluega kapeneta ituaiga faalauteleina. tausaga e mafai ona ola moni i le maketi pisinisi pisinisi e le o many.But lenei ituaiga o le saoasaoa maualuga luluina o alamanuia meafaigaluega o le a aumaia ai le avanoa sili, o le taunuuga o luluina o le a faia le faagaoioiga maketi sili atu le faautauta.

O le fa'atauva'a i le va o auala fa'atau ua fa'atupula'ia le malosi

O se taunuuga o oloa i totonu o le atunuu ambry oloa tuuina atu e sili atu i le manaoga, o le tulaga maualuga o le mamafa o le mamafa, o le faatauina atu o auala e avea ma se tasi o itu taua o le tauvaga, o le tauvaga a vaega taitasi e ala i le auala e sili atu ona malosi. fa'atau oloa, ma taumafai e fa'aitiitia le feso'ota'iga fa'atau, fa'asaoina tau fa'atau, ina ia mafai ai e le auala fa'atau atu i le itu fa'apolofesa o le atina'e, fa'ata'ita'iga fa'atau pisinisi ina ia mafai ona fa'afetaui i le itu o le maketi eseese i le taimi e tasi.

I le isi itu, o le tulaga o le atinaʻeina o pisinisi faʻatau e faʻaauau pea ona tulaʻi mai le tulaga o faleoloa tele o mea faigaluega fale, faʻaleleia le mafai gafatia o le alamanuia, ma auai i totonu ma faʻaosoina le tauvaga tau o loʻo pulea e le au gaosi oloa i aso ua mavae. ona o le lautele o latou maketi, fua faʻatau ma tau lelei, o le a faʻateleina le pule a le au faʻatau oloa i luga o le au gaosi oloa e tusa ai ma le tau o oloa ma le totogiina.

I le taimi lava e tasi, o manaoga o le maketi faava o malo mo oloa gaosi oloa a Saina o le a faasolosolo malie ona atiina ae ma suia, faatasi ai ma manaoga maualuga i luga o le tulaga lelei, afifiina ma le tuuina atu vaitaimi o oloa Saina, ma e oo lava faasolosolo faalautele atu i le gaosiga faagasologa ma oloa suesuega ma atinae, tu'ufa'atasia o oloa ma le puipuiga o le si'osi'omaga, punaoa malosi ma le si'osi'omaga fa'aleaganu'u.


Taimi meli: Iul-04-2019